sâmbătă, 10 iulie 2010

Procedura de de-banare

In cazul in care ați fost banati si nu mai puteți intra pe cont , primul lucru pe care trebuie sal faceți este sa va duceți la pilory si sa vedeți despre ce este vorba si mai important, cine va banat ca in exemplu de mai jos

 FireShot Pro capture #004 (Click pentru a mari)

Adresa catre aceasta pagina se schimba in funcție de server dar forma adresei este www.sx.ro.ikariam.com/pillory.php

Unde ‘X’ este numărul serverului, iar pentru serverul Kappa este: http://s10.ro.ikariam.com/pillory.php

Aici veți găsi informații despre motivul banarii si cine va banat dar si pana când sunteți banat. Acum următorul lucru pe care trebuie sal faceți este sa contactați Game Operator-ul(GO-ul pe scurt) de pe serverul respectiv, pe care îl găsiți pe Forum la secțiunea “Team”. Pentru Kappa in acest moment Cruella este GO si săi trimiteți un email, sau direct in secțiunea “Chat”

Sau puteți folosi Sistemul de tichete si veți intra in contact cu un GO de pe serverul specificat, in cazul nostru Kappa.

FireShot Pro capture #003 - 'Gameforge - Suport Joc' - support_ikariam_ro_index_php_page=support&m=1&action=next  (Click pentru a mari)

 

Desigur cea mai buna metoda este sa nu fiți banati, iar pentru asta trebuie sa citiți si sa va familiarizați cu regulamentul jocului care este postat pe forum si de asemenea este si in partea de jos a paginii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariu moderat