duminică, 11 iulie 2010

Ghid: Tratatele Culturale(CT Tool si cum sa trimiti un tratat) Part1/2

Sa incepem cu inceputul, Ce este Tratatul asta Cultural de care lumea parca e obsedata si numai despre asta vorbeste prin circulare???

Sunt mai multe tipuri de tratate dar noi vom vorbi despre cele culturale. Pentru inceput ai nevoie sa cercetezi Schimburile Culturale din sectiunea Stinta, si sa ai un muzeu construit, muzeu care iti va aparea sa il construiesti imediat dupa ce ai terminat de cercetat Schimburile Culturale.

Si ca sa va satisfac curiozitatea, poti sa formezi un tratat privind bunurile culturale cu alt jucator atat timp cat si el are un muzeu.Pentru fiecare tratat primesti un bun cultural pe care il poti expune in muzeu. Fiecare expozitie creste nivelul satisfactiei cetateniilor din orasul tau. Deci nu va mai trebui sa folosesti atat de mult vin, iar ca fapt divers un exponat face cat o ratie/o ratie si jumatate din cat dai la taverna, uneori chiar si cat 2 ratii, depinzd de nivelul tavernei, si de aici marea chestie.

Poti forma un numar de tratate privind bunurile culturale egal cu nivelul de extindere al muzeului. Se vor adauga si multiplele muzee din alte colonii. Dar nu poti sa expui mai multe bunuri culturale decat nivelul de extindere al muzeului.

Bun, acum ca stim  ce este unul trebuie sa stim si Cum se face un tratat cultural, nu?

O sa vedeti ca nu e chiar asa de greu pe cat credeati. Doar luativa dupa imagini.

  1. Selectati orasul jucatorului cu care vreti sa faceti tratatul(neuronel in cazul nostru) si apoi apasati pe butonul din chenar

FireShot Pro capture #005  

(Click pentru a mari)

    2.     Selectam din mediul din chenar optiunea “Trimite tratat cultural” , si apoi butonul “Inregistreaza” din chenar

FireShot Pro capture #007 (Click pentru a mari)

     3.     ATAT!!!

Acum tocmai ati trimis primul tratat, Felicitari!, Reveniti pentru partea a doua!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariu moderat